ontwikkeling website: www.dehoopict.nl
Ga naar de Facebook pagina van De Brug!
Volg De Brug op Twitter
Gratis WiFi in het inloophuis van De Brug

Ambulante begeleiding ouders / partners

Als uw kind of partner verslaafd is, kunt u voor problemen komen te staan waar u geen raad mee weet. Vaak rust er een taboe op. U wilt het voor uw omgeving niet weten. Aan de andere kant merkt u dat u het alleen niet redt. De Brug biedt op diverse manieren begeleiding aan ouders, partners en andere familieleden van een (ex-)verslaafde.
In individuele gesprekken met een maatschappelijk werker kunt u bespreken wat u  moeilijk vindt in het omgaan met uw verslaafde kind of partner. U merkt dat u onbewust met alle goede bedoelingen voor hem blijft zorgen, hem in bescherming blijft nemen. Maar heeft dit een goede uitwerking of juist niet?  
Samen met uw hulpverlener gaat u een traject in, waarin u bijvoorbeeld leert grenzen aan te geven. Daarnaast krijgt u ook meer inzicht in hoe beter om te gaan met een verslaafde, wat juist wel of niet te doen.

KOSTEN VAN EEN OUDER/PARTNERTRAJECT
Een Ouder/Partnertraject wordt middels een subsidie bekostigd als uw kind of partner woonachtig is in de gemeente Katwijk. Komt uw kind of partner niet uit Katwijk dan verzoeken wij u om De Brug te bellen voor meer informatie. In sommige gevallen kan van u een eigen bijdrage gevraagd worden, maar dit hoort u dan vooraf.

 

Footer logo's   Hoofdlocatie Katwijk
Schaepmanstraat 1
2221 ER KATWIJK
T. 071 - 403 37 33
F. 071 - 408 50 92
E. info@debrughelpt.nl
Toon locatie

Bankrekeningnummer:
NL55RABO0331865165
Locatie Leiden
De Plek
Kanaalpark 157
2321 JW LEIDEN
T. 071 - 403 37 33
Toon locatie
De Kringloopwinkel
Heerenweg 5
2222 AM KATWIJK
T. 071 - 408 56 46
E. henk@debrughelpt.nl
Toon locatie