ontwikkeling website: www.dehoopict.nl
Ga naar de Facebook pagina van De Brug!
Volg De Brug op Twitter
Gratis WiFi in het inloophuis van De Brug

Vrijwilligerswerk

Voor de talrijke activiteiten van De Brug zijn wij doorlopend op zoek naar mensen, die zich vrijwillig willen inzetten en ons team vrijwilligers willen versterken. Zonder de inzet van vrijwilligers kan het werk van De Brug niet bestaan.  

Zou u graag iets voor een ander willen betekenen door een steun in de rug of een luisterend oor te zijn? Zou u praktische of facilitaire hulp willen bieden? Overweegt u misschien het werk van De Brug geestelijk te ondersteunen? Wij zijn dankbaar voor de inzet die u wilt bieden!

U kunt zich bijvoorbeeld aanmelden als vrijwilliger van ons inloophuis of zich inzetten voor de verspreiding van onze nieuwsbrief. U kunt De Brug helpen met administratieve werkzaamheden of door het uitvoeren van praktische zaken. Ook zijn wij altijd op zoek naar mensen die ons gebedsteam willen versterken of zich willen inzetten voor onze kringloopwinkel. Er zijn talloze mogelijkheden voor vrijwilligerswerk bij De Brug! 

 

“Ik ben ervan overtuigd dat je door omstandigheden in situaties terecht kunt komen, die je eerder misschien niet voor mogelijk zou houden. Dan is het zo ontzettend belangrijk dat er mensen zijn die je niet oordelen maar een luisterend oor bieden en samen met jou een oplossing zoeken. Dat vind ik dan ook de kracht van De Brug; iedereen kan er terecht.” ( Deze uitspraak is van Rianne Ritsma, vrijwilliger De Brug, nieuwsbrief sept. 2013)

 

 

Wat is er nodig om vrijwilliger te kunnen worden?

Om vrijwilliger bij De Brug te kunnen worden is bewogenheid met onze verslaafde medemens het voornaamste uitgangspunt. Ook is het belangrijk dat iedere vrijwilliger bij De Brug de beginselen van De Brug onderschrijft, waaronder het aanvaarden van de Bijbel als Gods geïnspireerd Woord en Jezus als de enige weg tot behoud. Een vrijwilliger van De Brug heeft zelf geen verslavingsproblemen.

Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger, bel ons voor meer informatie 071-4033733 of stuur een email naar info@debrughelpt.nl wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op”

 

 

 

 

 


Footer logo's   Hoofdlocatie Katwijk
Schaepmanstraat 1
2221 ER KATWIJK
T. 071 - 403 37 33
F. 071 - 408 50 92
E. info@debrughelpt.nl
Toon locatie

Bankrekeningnummer:
NL55RABO0331865165
Locatie Leiden
De Plek
Kanaalpark 157
2321 JW LEIDEN
T. 071 - 403 37 33
Toon locatie
De Kringloopwinkel
Heerenweg 5
2222 AM KATWIJK
T. 071 - 408 56 46
E. henk@debrughelpt.nl
Toon locatie