Over de medewerkers
Wie zijn wij?

Op en vanuit verschillende locaties in Katwijk, Leiden en regio Duin- en Bollenstreek kunnen onze cliënten dagelijks rekenen op de onvoorwaardelijke inzet van al onze medewerkers. Van administratie tot begeleiders en van inloopmedewerkers tot behandelaren, wij staan allemaal dagelijks voor u klaar! De Brug Helpt!

Telefonische bereikbaarheid

De Brug is telefonisch te bereiken op nummer 0714033733. Buiten kantooruren word je doorgeschakeld naar de bereikbaarheidsdienst. Dit is geen crisistelefoon. Bel in geval van een crisis jouw huisarts of huisartsenpost. Deze schakelt de crisisdienst in jouw regio in.

Klacht? Melding?
Laat het ons weten
klachten@debrughelpt.nl

Klachtenregeling
Ook bij De Brug kun je tegen zaken aanlopen, waarvan je melding wilt maken of een klacht over wilt indienen.
De melding of klacht gaat altijd eerst via de klachtenbehandelaar informele klachten, e-mailadres klachten@debrughelpt.nl
Een klacht kan ook nog worden overgedragen aan / opgeschaald naar de onafhankelijke externe klachtenbehandelaar van De Hoop ggz.

Cliëntenraad
clientenraad@debrughelpt.nl

De Brug heeft een cliëntenraad. Ideeën en vragen zijn van harte welkom!
Je kunt rechtstreeks mailen naar de Cliëntenraad via:
clientenraad@debrughelpt.nl

Afspraken
No show
Overleg met jouw behandelaar

Voor afspraken die niet of niet op tijd (minimaal 24 uur van tevoren) door jou worden afgezegd kunnen kosten in rekening worden gebracht. Deze kosten worden niet door jouw zorgverzekeraar vergoed.

Ben je met de auto?
Parkeer niet in de Schaepmanstraat

Ben je met de auto? Dan willen wij jou vriendelijk verzoeken om deze te parkeren in de parkeerhavens aan de Groen van Prinstererweg, Van Houtenstraat of op het nabijgelegen parkeerterrein Winkelcentrum Hoornesplein (en dus niet in de Schaepmanstraat). Indien je de auto nu wel aan de Schaepmanstraat hebt geparkeerd, wil je dit dan voor jouw volgende afspraken doen op de genoemde parkeerplekken?

De Brug
Openingstijden

Polikliniek
Elke werkdag van 09:00 tot 17:00

Inloophuis
Elke werkdag van 09:00 tot 15:00
Zaterdag van 10:00 tot 12:00

De Brug Kringloop
Maandag gesloten
Di t/m vr van 10:00 tot 17:00
Zaterdag van 09:30 tot 16:00

Vergoeding behandelingen
Jouw eigen risico

Behandelingen bij De Brug worden vergoed. Je dient echter wel rekening te houden met het verplichte eigen risico/bijdrage.
Iedereen in Nederland betaalt de eerste € 385,- die hij/zij per jaar aan zorgkosten maakt aan de zorgverzekeraar terug. Dat is het eigen risico (Het eigen risico bedraagt minimaal € 385,-. Dit kan hoger zijn wanneer jij hebt gekozen voor een hoger eigen risico en een lagere zorgpremie).

Sporten bij De Brug

Iedere vrijdag om 09:00 uur verzamelen bij het inloophuis van De Brug, Schaepmanstraat 1 te Katwijk.
Iedereen die zorg krijgt vanuit de WMO binnen de gemeente Katwijk is welkom!
Iedere 3e donderdag van de maand om 19:30 uur kun je daarnaast boksen bij Sporthal Rijnmondcollege, Louise de Colignylaan 2 Katwijk.

Voor de donderdagavond dien je je wel even op te geven via mail sporten@debrughelpt .nl.

Samenwerking met Van der Plas Flowers & Plants

Van der Plas Flowers & Plants en Stichting De Brug zijn op 1 juni 2022 een samenwerking gestart op het gebied van arbeidsmatige dagbesteding. Door middel van het bieden van een beschutte werksituatie bij Van der Plas Flowers & Plants met professionele intensieve begeleiding vanuit Stichting De Brug kunnen cliënten van onze instelling binnen een werkervaringsplaats toewerken naar een betaalde baan als onderdeel van de re-integratie in de maatschappij.

Cycle for Hope 2022: Team De Brug was er bij!

Ook dit jaar deed een team van De Brug mee aan de Cycle for Hope, waarbij we geld inzamelen voor hulp aan onze verslaafde medemens. Ook dit jaar hebben we 200 km afgelegd op de wielrenfiets in weer en wind, in het donker, met een valpartij en materiaalpech. Team De Brug Katwijk heeft alles gegeven om geld in te zamelen voor het Inloophuis van De Brug. Volgend jaar doen we het gewoon weer!

cycleforhope2022-debrughelpt
De tijd is nu